torstai 31. maaliskuuta 2016

Matkustusdemo ja traikkuprobleema

Noniin, eli lastausongelma on suhtkoht taputeltu, eilen Pedro koitti pakitella puomia päin, mutta seisoi lopuksi ihan kivasti kun huomasi että se puomi ei katoa eikä sieltä alikkaan pääse. Kyllä huomaa että se on joskus tullut ali, taktiikka oli juuri se pylly alas ja yritämpä tuikata ali.

Tehtiin matkustusdemo, eli poni koppiin, luukut kiinni ja pieni ajo (kaksi metriä, auto ei kykene enempään.) Tuolla autolla kun ei vedetä vaan sitä varten sitten lainataan isäni autoa. Poistuminen trailerista ajo jälkeen olisi voinut olla vielä rauhallisempi. Ehkä ajo olisi saanut oikeasti olla pidempi että ponin mieliala olisi vähän enemmän tasoittunut.

No mutta sitten ratsastus, varustus kopin vieressä kamat oli varustekaapissa. Ratsastuksen jälkeen takaisin kopille ja hoito siinä.

Sitten taas koppiin, jolloin huomasin että trailerin lattia joustaa takaa epätavallisesti. Poni pois kopista ja tutkimaan asiaa tarkemmin. Pomppisin itse siinä ja hakkasin jalalla, perhana pehmeähän se on. Voi harmitus! Ja myyjä sanoi että katsoi sen ja on kunnossa. Eihän se sinänsä tuollainen lattian vaihto, vähän työtä teettää ja sen että eipä päästä vielä liikenteeseen.

Kaikkein parastahan lastaushommassa oli se että Pedro meni Iitun kanssa sinne koppiin, jolloin minä jäin vapaaksi sulkemaan puomia ja luukkua.

Kauhea ajatus että ei oltaisi huomattu ja ponilla olisi matkustaessa mennyt jalka läpi. Aina pitäisi tarkistaa itse nämä asiat ja säännöllisesti.

Lauantaina olisi sitten messuille menoa luvassa. Ostoslistalla on ainakin Samulle blingbling riimu.

Lisäksi mietitään seuraponi juttuja, kolme on todistetusti huono määrä jos kahdella oltaisiin kisoissa. ;) Mutta siitä sitten enemmän kun saadaan isäntä suostumaan moiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti