keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Laidunterveisiä!


Viime kirjoituskerrasta onkin jo tovi.
Traileri saatiin kasaan. Nyt onkin murheena enää vetoauton puute. Onnes on laina-auto millä vetää tarvittaessa.

Pedrolla oli kyllä vähän taas erimielisyyttä traikkuun menon suhteen pitkän traikkurempan jälkeen. Ja Samu päätti aiheuttaa nolon tiölanteen leiriltä hakiessa kun ei ollutkana kivaa mennä traikkuun ja jättää uusia ponikavereita. Myönnän, omaa laiskuutta kun ei olla tarpeeksi treenailtu? Lähtö leirille kyllä sujui ja kisareissu.
Taffeli on lastauksessa täydellinen ja seisoo todella nätisti traikussa. Lähiaikoina olen kyllä pohtinut onko Taffelilla jotain hahmotusongelmia kenties tilojen suhteen, änkee itseään milloin mistäkin pikkuraosta.

Ponit ovat päässeet laitumellekkin , ensin 5.-10.päivä oli Taffeli ja Pedro kaksin lomailemassa. Samu vietti tuon ajan Perniön ponitallilla Iitun kanssa leireillen.
Nyt ponit lähtivät taas Juhannusaattona laitumelle ja ovat siellä 10.7. asti. laitumelle mentiin possujunassa xD Minä Samulla ilman satulaa ratsastaen, Taffeli käsihevosena ja Iitu Pedrolla hännänpäänä.


Taffelilla ei edelleenkään etukengät tahdo pysyä matkassa mukana. Nyt teki kyllä jo ennätyksen kun samana iltana kun kengättiin oli jo toinen irti, kengittäjä ei ehtinyt tulemaan ennen laitumelle lähtöä ja sitten lähti se toinenkin, joten on nyt ilman etukenkiä ja kengittäjä tulee 11.päivä.

Samu oli Miian kanssa Nooran tallin estekisoissa 29.5. Ristikkoluokka puhtaasti.
Ruusuke napsahti
4.7. olisi tarkoitus mennä Merjan tallille ristikkoluokkaan. Sinne olin suunnitellut Taffelinkin kanssa puomiluokkaan, mutta koska operaatio seuraponi ei oikein etene niin Taffeli jää kotiin Pedron kanssa.


Taffeli on komea poni
Pedron värimaailma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti