keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kenttä mietintää, kana juttuja...

Kenttä on nyt ollut niin bueno kunnossa että ollaan aikalailla menty siinä. Tehtiin pientä kavalettitreeniäkin kaikkien kanssa. Olipas hevoset innoissaan kun ei olla aikoihin hypitty, jopa Mejja. Mejjahan ei yleensä liiaksi esteistä innostu.
Touho on ollut ihanan letkeä nyt joka ratsastus kertana, olen päässyt hyvin keskittymään omaan istuntaan.

Hirveä hinku ois päästä maneesille oikene hyppäämään hyppäämään, mutta ei näillä keleillä, tuon vetoauton kanssa. Muutenkin saisi pikkuhiljaa kevät tulla. Päästäisiin tuo oma kenttä kunnostamaan.

Muuten tuo kenttä on ihan jees mutta märkänä aikana jää vedet lillumaan. Ja valohan siellä on, tuollanen valonheitin joka kyllä valasee, on vaan ihan liian alhaalla. Asennuskorkeus pitäisi olla 4-6m nyt on sikalan seinässä parissa metrissä ja pitkällä sivulla, ikävästi häikäsee ja tekee varjoja.

Nyt on ollut kyllä hyvät kelit mennä pellollakin. Lunta saisi olla enemmän että pääsisi kunnon hankikahlaukselle!

Ensi viikon lauantaina pitkästä aikaa kouluvalmennusta! Aivan mahtavaa. Nyt kun on ollut taukoa olen kaivannut sitä ihan hirveästi. Touhon kanssa tällä kertaa ja Iitu tulee Samulla, mennään naapuriin.

Kana-asiaa:

Haudontakone pärähti taas käyntiin lauantaina, eli tipuja odotettavissa. Omien silkkien jälkeläisiä nyt ensialkuun ja sen jälkeen favorelleja, joiden munia käyn hakemassa. Meidän viime keväinen Juniori-kukko lähti uuteen kotiin eilen. Kolme kukkoa oli parvessa ja tällä Juniorilla ei ollut yhtään kanaa. Jopa vähän nuoremmalla Rae-kukolla on omat kanat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti