maanantai 19. tammikuuta 2015

Maastoharjoitus ja bootseihin tutustuminen

Sunnuntai

Koska kentällä selässä oloharjoitukset ovat menneet todella hyvin, päätettiin ottaa "maastoharjoitus".
Myös bootseihin tutustuminen jääkelien takia oli ajankohtaista. Samun bootsit sopivat Taaville täydellisesti ja tällä erää ei vielä Taavi saa omia vaan lainailee tarpeen mukaan Samulta kun ei tuota ratsastusta vielä niin paljoa olekkaan. Myös heijastimet lainailtiin Samulta, Taaville on kyllä tulossa ihan ikioma heijastinloimi.
Mutta varmasti Taavikin saa Cavallon bootsit kun se aika koittaa.

Maasto-opettajana toimi Touho, maailman luotettavin maastokaveri. Ja tämä harjoitusmaasto lähtee meidän omalta tieltä vastapäiselle mökkitielle ja sieltä laitumien kautta takaisin omalle tielle, aikaa kului n.15min.

Taavi suoriutui oikein mallikelpoisesti harjoituksesta, ei pienintäkään ongelmaa.
Aikaisemmin viikolla

Viikko on mennyt aika rennosti kaikkien hevosten osalta. Taaville saatiin ihan ikioma satulateline. Ja satulaan vyö ja jalustinhihnat, tosin vyö olikin liian lyhyt. Jotenka lainailtiin taas Samulta.

Torstaina oltiin Miian kanssa maastoilemassa, mentiin Touholla kakspäällä. Ihan pikku käyntilenkki iltasella. Mahtaako Suomesta mistään saada tandemsatuloita? Siis sellainen kankainen istuinläpyskä satulan taakse?

Hevosilla oli vauhti päällä tarhassa, harmikseni en saanut kuvia koska joutusin etsimään muistikorttia ja olivat sitten riehumisensa riehuneet kun kameran kanssa pihalle pääsin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti