torstai 12. helmikuuta 2015

Kohti kuolaimettomuutta!

Sain kaverilta BB:t kokeiluun Mejjalle. Touhollahan on jo kukkahackamoret.
Sopisivat oikein hyvin ja toimii todella hyvin niillä. Kentällä ensitestit ja eilen mentii maastokin niillä. oikeastaan mulla oli varmempi olo niiden kuolaimettomien kanssa kuin kuolain vehkeillä, Mejja tuntui oikeen rennolta.
Käytiin käyntilenkki ja sen jälkeen käytiin pellolla hangessa ottamassa laukkaa. Ja matkan varella ihmeteltiin kaivinkoneita ja traktoreita, täällä tehdään viemäriä niin noi masiinat seisoo tuolla.

Seuraava operaatio olisi etsiä Samun päähän passaava kuolaimeton, yhdet poni-kokoiset BBt olen ostamassa ja niitä sovitetaan. Menee ne sitten ainakin Taaville jossei Samulle, mutta jos ne Samullekkin passaa ostan sitten vielä toiset...

Hevoshierojan piti tänään tulla, mutta olikin sairastunut jotenka siirtyy ensi viikolle. Mejja ainakin nauttii hieronnasta äärettömästi. Viime kerralla oli suorastaan loukkaantunut kun ei hierottu vaan pojat sai hieronnan, siihen malliin katsoi tarhasta hierojaa että hetkinen jotain unohtui!

Lisäksi pitäisi tänään hakea BoT fleeceloimi. Tykkään noista BoT-uotteista, Touholla on niskasuoja ja mulla ittelläni selkätuki. meillä ainakin toimii!

Tää jääkeli on kamalaa ja tuntuu että hyppii koko ajan siihen et melkeen sulaa-lisäälunta-jäätä. Noh hiekotusta kehiin niin kengättömät pärjää.

Maanantaina pientä kavaletti hommaa kaikkien kanssa, tai mä vaan kuvasin, kaveri tyttärineen oli Touhol&Mejjalla ja Iitu meni Samulla. Tiistaina käytiin maastolenkillä ja eilen myös. Tänään olisi tarkotus lähteä Touhon ja Samun kanssa hankeen kun semmosta tuolla pellolla vielä on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti