tiistai 2. helmikuuta 2016

Pitkästä aikaa

Jos taas yrittäisi aktivoitua tämän blogin suhteen...

Elikkäs, Mejjasta olisi kaupat sovittuna, 11.2. lähtee koeajalle. Toivon mukaan kaikki menee hyvin ja saadaan sille uusi hyvä koti. Ostajaehdokkaitakin jäi jonoon vielä.

Muuten on ollut vähän hiljaisempaa kaiken kaikkiaan. Pohjat on mitä on ja sitten oli hirveät pakkaset...Noh sanotaanko että ollaan vietetty lepokautta...Eihän se pahaa tee kelleen.

Nyt pitäisi aktivoitua kunnolla ja kohdistaa katseet kisakauteen! Sepä hyvä, pitäisi ensinnäkin kopittaa Pedroa, Koska meidän koppi oli sille järkytys. Tosin pitäisi hommata isompi koppi, niin... Naapurin kanssa oli puhetta että ostaisin heiltä, noh se tulee myyntiin joskus pääsiäisen jälkeen, vasta.

Iitu odottaa jo innokkaana että pääsee Nabriksen valkkuihin Pedron kanssa. Nyt on mennyt tallin hevosilla, Dandyllä, Leevillä ja Kukkiksella, Kukkiksesta on tullut suosikki. Minäkin tykkään, kävin kerran ja oon menossa toisen kerran. Kauheaa kun ei ollut yli vuoteen (!) hypännyt kunnolla. Mutta kyllähän se siitä, en ole toivoton, ehkä.

Taffelin kanssa käydään perussettiä läpi, tavoitteena että josko joku ristikkoluokka kesällä, tai koulua raviohjelman verran? Iitulla ja Pedrolla on tähtäimissä 80cm-luokat ja koulun puolella heC-heB. Samu menee pikkuluokkia Miian kanssa toivon mukaan!

Pedro mitattiin virallisesti 140c.Samalla sai rokotukset, rokotus ei ollut mitenkään kamalaa, mutta säkämitta oli aluksi hyvinkin arveluttava.

Se kenttäprojekti jatkunee keväällä, ei se ei ole edistynyt.

Oltiin iitun kanssa sunnuntaina Kilpahevosen huoltojoukot tapahtumassa. Oli hyvin antoisa päivä ja paljon ajatuksia jäi siltä reissulta.

Koitetaan herätä tästä talvihorroksesta ja aktivoitua!

Lopuksi vielä kuvia¨
Pedro hifistelee

Tilanne

Iltana eräänä

Viimeisiä kertoja Mejjan kanssa

Videolta napattua, melkein tippuminen (en tippunut!)

Sunnuntain viettoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti