keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Laidunkausi ja koulukisat tulossa!

Niin se taas starttasi, laidunkausi. Hevoset pääsi laitumella perjantai aamupäivällä ja ponit illalla maneesireissun jälkeen.
Samun kanssa treenailtiin C-merkin kouluohjelmaa ja hypättiin pari sen jälkeen, Taffeli oli vain käsihevosena mukana tutkimassa maneesinnurkkia. POli jotenkin säpsymmällä tuulella kuin ensimmäisen kerran.

Ponit matkaan!
Taffelin tutkimusretket
Loppuverkat
Laidun riemua
olohuoneen ikkunasta stalkattu hevosten aamunokosia. Hetki ennen kameran hakuakaikki oli nukkumassa.
Tänään aamulla tuli naapurilta soitto että osa hevosista väärällä puolen aitaa, noh postit maassa, tuuli kai irrottanut? Viime kesänä kertaalleen sama juttu... Noh Touho kuuliaisena pysyi oikealla puolen kun sen varran naksui maahan sähköt. Mejja oli varmaan ottanut iskua kun säikkyi portista takaisin laittaessa.

Perjantaina olisi luvassa Eevan valmennusta ja ensi viikolla lauantaina Jaanan valmennus!

Ensi viikolla olisi ohjelmassa koulukisat Merlitzissä! Iitu menee Mejjalla perusmerkin kouluohjelman ja Samulla tuon treenatun C-merkin. lainataan naapurista ispompi traikku kun omassa ei kantavuusihan riitä noiden kuljetukseen.

Iitu on tämän viikon ratsastusleirillä ja juhannuksen jälkeen menee Valkealaan. Heinäkuussa alkaa todenteolla treenaaminen Mejjan saamiseksi helppo-C kuntoon syksyksi.

Kesä on herättynyt myös omat ratsastushalut, mutta ei voi minkään. Keskityn lähinnä maastakäsin työskentelyyn nyt.

Lampaatkin ovat päässeet pihalle, vuohi nyt ei tietenkään tuolla aidoissa pysy jotenka ulkoilee valvotusti. Lisäksi ei oikein välitä lampaista vaan on hirveästi ihmisten perään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti