sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kevät!

Ilmat ovat olleet mitä parhaimmat maastoilulle.
Toki "kenttäkin" alkaa olemaan kuiva. Voi kun päästäis salaojittamaan ja vähän laittamaan sitä koht jo.
Ponit tarhaavat nyt isojen kanssa hetkellisesti kun piti ponitarhassa polttaa risuja.

Kisakausi olisi tarkoitus aloittaa 22.päivä Anisissa. Miia ja Samu ilmoitettu sinne puomiluokkaan ja Iitu ja Samu 50cm. Sitten olisi viikon päästä Melkkilässä kisat johon Iitu ja Samu menee ristikko 50cm. Miiasta ja Samusta en tiedä, siellä olisi puomi/tehtäväluokka, mutta ei mainintaa avustajan käytöstä. Laitoin ilmottautumisen Iitusta sähköpostilla ja samalla kyselyä saako olla.

Maneesireissu jäi torstaina tekemättä, autojen akkuongelmien takia. Tai oikeastaan jouduin ottamaan sitikast akun volvoon että sain katsastukseen. Katsastuksessa sitten selvisi ettei volvoon ole koskaan Suomessa rekisteröity noita peräkärry massoja=sen kanssa ei saa vetää mitään. Hassua kun siinä rekisteriotteessa ne oli ennen, katosivat sitten jossain kohtaa kun poistin liikennekäytöstä. Noh muutoskatsastus sitten samalla kun vien jälkitarkastukseen niin saan ne sinne. Sitikalla tässä vedetään joka tapauksessa toistaiseksi ja siell nyt onkin toinen akku jonka latasin. Kyll tässä täytyy yrittää maneesi reissua ehdottomasti ennen kisoja. Ensi torstaina on Samulla hieroja joten alkuviikko on ainut mahdollisuus.

Tiput ovat kasvaneet huimasti ja ovat melko vikkeliä otuksia jo. Lisää olisi luvassa kun PomoKana hautoo kanalassa.
Coco-kani pääsi ulkoilemaan valjaissa ja aiheutti kissoissa melkoista hämmennystä. Touhon mielestä kani oli varsin mielenkiintoinen.

Mejja-mamma kaitsee ponikakaroita.


Coco-kani tutustui hevosiinkin lähemmin

Lauantain maastoilua
Perjantain maastoiluaEi kommentteja:

Lähetä kommentti