keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Valkka, kisat, kengitys, klippaus...kiire viikko.

Viime viikolal oli ohjelmaa aika paljon.

Ensinnäkin kengittäjä tuli maanantaina, pistettiin hokkikengät, tosin hokit jätettiin toistaiseksi hyllyyn, tänään taidan ruuvata paikoilleen.

Tiistaina aloitettiin operaatio klippaus, kone jumitti ja rauhoittavaakin oli liian vähän joten homma jäi puolitiehen ja jälki oli, noh, oli mitä oli.

Torstaina eläinlääkäri kävi raspaamassa Taffelin ja samalla saatiin lisä rauhoittavaa joten Pedro saatiin klipattua, jotenkuten, kone toimi aluksi ihan hyvin, mutta vaihtoterät olisi ollut pop, tai vaikka lainakone, mitä ei yrityksist uolimatta mistään löydetty kun tutut kyseltiin läpi...

Lauantaina oltiin estevalkassa Melkkilässä ja meno oli vähän turhankin energistä. Pedro hyppeli vähän huolimattomasti. Reissu meni muuten hyvin, lastaukset jne. sujui taas.

Sunnuntaina oli kisat ja ponin energiataso edelleen vähän turhan korkea. Luokassa 1. 60cm vauhti oli päätä huimaavaa, mutta yksi tiputus huolimattomasta hypystä. Luokassa 2. 80cm kaksi kieltoa ja hylky kun juoksi esteen ohi.
Muuten ihan jees reissu, siellä lastauksessa jouduttiin vähän liinoilla avittamaan koppiin menoa, mutta eihän ne liinat ehtineet edes koskea ponia kun kipitti nätisti koppii.

Tämän viikon lauantaina on taas estevalkkaa luvassa!

Taffeli ei päässyt kisoihin mukaan apukäsien puutteen takia.

Valitettavasti kuvia ei löydy valkasta eikä hirveästi kisoista, koska oma kuvauskalosto ei sovellu maneesissa kuvaamiseen. Pari verkassa otettua kuvaa saatiin luottokuvaajalta.

Iitulta löytyy hevosinsta missä pääsääntöisesti Pedron kanssa juttuja! 

Ja sitten muutama kuva mitä nyt ollaan saatu viikon aikana.


Puoliksi hyvin eptasaisesti ajeltu poni keskiviikkona ;)

Siistimistä, sen minkä pystyi ja äärettömän rauhallinen poni.

Kisareissulle lähdössä

Luottokuvaajan otoksia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti